Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website!

Om jullie een kijkje in ons leven te geven stellen we ons even voor; Mijn naam is Jody, geboren in 1986 en ik woon met mijn gezin ( lees: vriend Casper, zoontje Nolan, Franse bulldog Pippa en zwarte kat Bink ) in het mooie zuiden van Limburg.

Ik heb jaren gewerkt als manager van een woonwinkel in Maastricht. Eind 2018 kwam Nolan in ons leven en dat was bij uitstek het moment om vanuit huis nog een droom waar te maken: mijn creativiteit uiten en andere mensen blij maken met mooie spullen, door mijzelf gemaakt.

Sinds de zomer van 2019 zijn wij actief op Facebook en Instagram. Dit was de enige manier waarop je een bestelling kon plaatsen, o ja en via WhatsApp. Zo zijn we gestart met fotoblokken en inmiddels zijn we al heel veel artikelen rijker. We blijven bezig.

We zijn ontzettend trots op de resultaten en de vele mooie foto herinneringen die al staan te stralen bij iemand thuis. Met kerst hebben we een hele leuke samenwerking gehad, een fotoshoot inclusief fotoblok in samenwerking met ByFab Fotografie ( neem zeker een kijkje op haar site, ze is ge-wel-dig ).

Toen wisten we het zeker: we willen doorzetten, een eigen online shop.

Ook al kom je alleen om even te kijken, we hopen dat je geniet van het moois dat je ziet. En wie weet maken we in de toekomst ook iets moois voor jou.

Liefs,

Jody

Dit ben ik!